Spansk tortilla med spinat

20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 6 potet
  • 1 løk
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 3 ss olivenolje
  • 100 g frisk spinat
  • 1 g reddik

Fremgangsmåte

  1. Skrell potet og skjær dem i terninger.
  2. Skrell og finhakk løken.
  3. Stek potet og løk i olje i en panne til potetene er så vidt møre og ikke tar farge.
  4. Skyll spinatbladene godt og tørk dem. Stek spinaten sammen med løk og poteter til spinaten faller sammen.
  5. Pisk sammen egg, salt og pepper og hell det over. Rør rundt.
  6. Legg på lokk og stek ved svak varme i ca. 15 minutter til tortillaen har stivnet på overflaten.
  7. Snu tortillaen ved hjelp av et fat eller lokk som er litt større enn stekepannen. Stek ytterligere i ca. 5 minutter.
  8. Skjær potettortillaen i biter og anrett dem på et serveringsfat. Pynt reddiker i skiver, og gjerne vårløk eller gressløk.
Sist oppdatert 23. april 2020
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook