Lun potetsalat

Denne lune potetsalaten kan varieres i det uendelige. Velg ut dine grønnsaksfavoritter og lag en egen variant.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 8 potet
  • 8 reddik
  • 1 sjalottløk
  • 20 sorte oliven
  • 2 dl frisk spinat
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 0,5 glass fetaost i olje og krydder
  • 0,5 dl balsamicoeddik
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Kok potetene møre og skjær i passe biter mens dem fremdeles er varme.

Vask og skjær reddikene i skiver.

Del cherrytomatene i to, skjær spinat i tynne strimler og hakk sjalottløk fint.

Bland sammen poteter, reddikskiver, sjalottløk, cherrytomater, spinat, oliven og fetaost i en stor bolle.

Hell over ca. 1 dl av oljen fra fetaosten blandet med balsamicoeddik og server salaten mens den ennå er lun. Smak til med salt og pepper.

Server godt brød til.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 8
Legg til på Min side
Del på Facebook