Laksewrap med grønnsaker

Fisk og grønnsaker passer sammen som hånd i hanske. Dette er en super måte å få i seg litt mer fisk på. Fiskestrimlene krydres og bakes i ovnen mens du gjør klare de herlige grønnsakene til denne supergode wrapen.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Skjær laksen i 2 cm tykke strimler. Vend dem i krydderet og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
  3. Stek strimlene i ovn 6-8 minutter til de er gjennomstekte.
  4. Pakk inn tortillalefsene og varm dem i ovnen.
  5. Skyll og tørk salaten.  Skjær tomaten i terninger og rødløk i skiver.
  6. Mos avokado med limesaft og bland inn finhakket chili.
  7. Legg salatblader på tortillalefsene først og fyll på resten av ingrediensene.
  8. Rull dem sammen, gjerne i matpapir, og server dem nylaget.
Legg til på Min side
Del på Facebook