Grønnkålchips

Det er enkelt å lage sine egne chips av grønnkål. Litt olje, salt og chilipulver og et snaut kvarter i ovnen er alt som skal til.

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 blad grønnkål i store biter
  • 1 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • litt chilipulver

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 175 grader C.

Vask, del og tørk grønnkålbitene godt.

Bland grønnkålen med oljen i en plastpose og rist godt.

Spre bladbitene utover et stekebrett og stek til de er sprø - 10 - 12 minutter. Ovner er forskjellige, så om bladbitene ikke er sprø etter 10-12 minutter, så stek litt lenger.

Dryss litt salt og chilipulver over, og server.

Du kan også oppbevare chipsen i en tett boks.

Sist oppdatert 17. januar 2017
Liker 18
Legg til på Min side
Del på Facebook