Foliebakt nykål og vårløk

Det meste kan grilles, og kål og vårløk er intet unntak. Snitt den opp som vi har gjort her, eller del den i båter. Tilsett litt krydderurter og løk, pakk den inn i folie, og grill. Nydelig som en egen rett eller som tilbehør til annen grillmat.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 nykål, sommerkål
  • 1 bunt vårløk
  • 1 rødløk
  • 1 ss smør
  • saften av 0,5 sitron
  • salt og pepper
  • 1 blad aluminiumsfolie
  • 2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Skjær kål og løk i strimler og vårløk i tynne skiver. Ha blandingen i et ark med folie, dryss over litt salt og press noen dråper sitron på.

Pakk folien godt sammen og legg pakken noen minutter på direkte varme - deretter på en rist (indirekte varme), e.l. og bak grønnsakene videre noen minutter.

Dryss over frisk, finhakket koriander og server grønnsakene.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook