Completos

Completos er enkelt og greit en pølse omringet av grønnsaker og som stammer fra Chile. Ikke bare er det kjempegodt, men du bidrar også til av pølsemåltidet blir litt sunnere. Denne varianten har strimlet nykål, guacamole og en fin tomatsalat. Flott til de grillede pølsene i sommer.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 grillpølse
  • 4 grove pølsebrød
  • 0,25 nykål, sommerkål i strimler
  • saften av 0,5 sitron
  • 4 tomat i små terninger
  • 2 vårløk
  • 1 ss olivenolje
  • 4 ss guacamole
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • salt

Fremgangsmåte

  1. Kna nykålen litt med rene hender. La den evt renne av seg i et dørslag. Bland med sitronsaft og litt salt.
  2. Bland tomater, vårløk og olivenolje i en egen bolle.
  3. Ha strimlet kål i pølsebrødet, deretter varm pølse og topp den med guacamole og fin tomatsalat.
  4. Server med det samme.
Sist oppdatert 2. juli 2020
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook