Blomkåltaco
Med denne tacovarianten med blomkål kan du både overraske og imponere. Mange ønsker et kjøttfritt alternativ av og til, og den kjente tacosmaken er til stede. Server vegetar-tacoen i lefser eller hjemmelagde potetlomper til middag eller som helgekos.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Ingredienser
Fremgangsmåte
- Bland sammen alle krydderne og oljen i en bolle.
- Del blomkålen i mindre buketter.
- Skyll kikertene godt.
- Ha alt i bollen og bland godt med krydderblandingen. Bruk gjerne hendene.
- Legg blomkålbukettene og kikerter utover et bakebrett med bakepapir.
- Sett brettet midt i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter og bak til blomkålen er mør.
- Server blomkåltaco i skjell eller tortillalefser med finkuttet salat, salat, tomat, avokado, tacosalsa, rømme og et par dråper lime. Du kan også bake dine egne potetlomper.
Sist oppdatert 27. mai 2020
Legg til på Min side