Forsiden av brosjyren

For helsestasjon og barnehager: Hefte for barn

Mons og Mona Aktivitetsbok er fin å bruke som en aktivitet for de største barna i barnehagen. Her kan de lære litt om grønnsaker, frukt og bær. Den er også populær å bruke for helsesykepleier, men må da brukes i aktiv samtale om mat og kosthold.

For bestilling av Mons og Mona - pixitbøker, trykk her

Mons og Mona Aktivitetsbok er fin å bruke som en aktivitet for de største barna i barnehagen. Her kan de lære litt om grønnsaker, frukt og bær. Den er også populær å bruke for helsesøstre i samtale med barn før skolestart om mat og kosthold.

For helsesykepleier er tanken å bruke heftet for å få fokus på mat og kosthold i samtalen med barna og foreldrene. Vi sender ut aktivitetsheftet til de som ønsker å bruke denne under skolestartsamtalen / 6-års samtalen. Men vi vil da at dere skal bruke heftet i en aktiv samtale om mat og kosthold og 5 om dagen. Sammen med heftet får dere da også en brosjyre til foreldre som kosthold i familien som må deles ut. Det er ikke mulig å kun dele ut aktivitetsheftet.

Aktivitetsboken og foreldrebrosjyren er gratis og sendes uten kostnader for mottaker.

Last ned heftet selv.

 

Bestilling Mons og Mona aktivitetsbok

 

Mons og Mona pixit-bøker

De små bøkene om Mons og Mona finnes i 4 uilke historier: Mons og Mona handler mat, Mons og Mona, lager grønnsaksuppe, Mons og Mona på godtejakt og Mons og Mona smaker.

For bestilling av disse bøkene send en e-post til: 5omdagen@frukt.no